Just for Girl

 

As teenage girls, kita dituntut untuk selalu tampil enerjik dalam berbagai aktivitas. That’s whytee is the right choice! Selain itu, nggak usah takut ketinggalan trend dengan jenis pakaian macam ini. Karena, T-shirt emang nggak ada matinya! Tinggal mix n’ match T-shirt lo dengan berbagai itemslain, kayak leather jacket, jeans jacket, blazer, cardigan, rok, ataupunlegging… and voilaYou’ll look outstanding! Liat aja gimana seleb-seleb Hollywood tampil dengan T-shirt mereka, baik untuk sekadar hangout, ataupun menghadiri event-event non formal sampai semi formal.

So, let’s grab your best one, and mix them with your favorite outwear!!🙂

 

Must have items for this look :
-Sunnies
-Loose shirt
-Statment necklace
-Black skirt
-Boots

Must have items for this look :
-Sunnies
-T-shirt
-Vest
-Black tie
-Short skirt
-Studded / fringe shoulder bag
-Sandal / boots

Must have items for this look :
-Sunnies
-Statement necklace
-Loose shirt
-Blue sweater
-Short skirt
-Black shoulder bag
-Boots

Must have items for this look :
-Long vest
-White Tee
-Statement necklaces
-Quirky bracelet
-Pants
-Boots

Must have items for this look :
-Plaid shirt
-White tee
-Tight
-Boots

http://divherent.blogspot.com

About naufaliasoebagiono

SMA 34 Jakarta 2012
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s